Re: Ahojky!
Maci a neuvažovala jsi, že bys Kubíka dala do jiného pokoje? Já se k tomu pořád odhodlávám. Stejně vím, že bude dál spát u nás v posteli.... Elenka ještě nechodí, ale spíš počasí mě k tomu donutilo. Už je chladno a já ji dosud měla jen v ponožkách. Pořád chce vodit za ruce a to už lítá jak drak a vždycky měla ponožky jak čuně, takže jsme je opravdu šla koupit. Hlavně kvůli tomu počasí. Ale určitě už to nebude dlouho trvat. Těch pár krůčků někdy udělá, ale pouštět se ještě bojí.
Dneska mám den blbec
. Ráno jsem spadla ze schodů, takže mám naražený loket, naraženou prdel, pak mě po dlouhé době naštval manžel. Dál jsem si jela pro kytku, která nebyla dopřipravená a já čekala, až ji dodělají, ač jsem ji měla objednanou od středy. A jak mám takový den blbec a z toho splín, jsem unavená a mám pocit, že jsem na všechno sama. Teda ono to pocit není, ono to tak je, jen dneska mi to víc vadí, než jindy.
Včera jsem byla na výstavě v Praze a moc se mi tam líbilo. Jen škoda, že člověk nemůže projít úplně všechno. Za prvé to nejde moc s dítětem a za druhé byla se mnou těhulka a ta byla ráda, když si sedla. Byla jsem se podívat na autosedačku a vybrala jsem. Koupila jsem Maxi Cosi Rubi, což je obdobná varianta Maxi Cosi Tobi, ale je levnější. No a Elenka ji stihla hned cestou z Prahy pokřtít, totálně durch se poblinkala. Chudinka, bylo mi jí tak líto
Tak jsem si koupila burčák a kojení nekojení. Jdu si dát
Odpovědět