Re: Ahojky!
tak se po dlouhé době taky hlásím.... Byli jsme na dovolený a stíhala jsem jen to nejzákladnější
Šárko, se spaním ti asi moc neporadím, u nás spaní hrůza. Max můžeš doufat, že to je jen nějaké období, třeba rostou zoubky a časem se to zase srovná. Já teda musím říct, že od půlnoci už se celkem vyspím. Možná je to tím, že spí u nás, jinak do půlnoci se budí každou hodinu. Já chodím spát tak kolem 23 - 24 hod.
Co se týká jídla, tak se u nás nic nezměnilo. Jo, vlastně trochu jo. Bojkotuje mi to všechno. Už 14 dní nic nejí. Ovoce vůbec, přesnídávku tak 2 lžičky a zeleniny jednu lžičku. Jinak je na mlíce. A protože už fakt mám starost, volala jsem dneska dr. a ta mi říkala, že pokud to trvá třeba 14 dní, nic se neděje, ale kdyby to trvalo měsíc, už se to bude muset nějak řešit. Takže ještě chvilku počkám a pak se jí ozvu. Stejně za měsíc půjdeme na roční prohlídku.Možná ji rostou zuby a je to tím.
Taky jsem dneska koupila první botičky. Velikost nohy 19, botičky 20 za 700,- Kč. Hrůza! Jsou to hrozný vyděrači. Vědí, že to ty rodiče musejí dát, tak to napálí. Ke všemu to bude mít 3 měsíce a nazdar. Manžel šel do kolen, když jsem mu oznámila cenu.
Taky řeším, jak udělám dort na narozeniny. Už se to všechno hrozně blíží....
Markét, dětičky máš úžasný, fakt jsou moc krásný
Odpovědět