Když jsem dnes byla u Mc, dorazila tam třída cca 10ti letých dětí s 2 učitelkami. Mám k tomu několik poznámek:
1) to opravdu všechny děti mají "dost" peněz na to, aby si tam koupily oběd? (bylo to v poledne). Odpověď zní: nemají!!! Byl tam kluk, který dobu sledoval všechny tabule, neustále přepočítával své peníze, evidentně na to ani neměl -. Dle mého by učitelka měla zvážit situaci všech dětí, než vybere, kam půjdou na jídlo.
2) je nutné vodit (a učit) děti jíst v Mc? Já vím, že jich tam spousta chodí několikrát týdně, jiní párkrát do měsíce atd, ale aby škola vodila děti do Mc? No nevím . Přes ulici je Interspar s tou jejich jídelnou. Neříkám, že to bude chutnější nebo výživnější, ale výchovnější určitě. A to se neptám, jestli všichni rodiče věděli, že jejich dítě bude obědvat u Mc.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.