Nerozumím tomu, proč je výchovnější jíst v jídelně Intersparu. Já bych naopak volila ten Mekáč a dala si tam salát, než blafy z jídelny (mám ji nedaleko, zkusila jsem a už nikdy víc). Bydlíme ve velkém městě a když se se mnou dcerka radila, kam si s kamarádkou může v centru zajít "na čokoládu", shodli jsme se zrovna na něm. Aby třináctileté cácorky šly do kavárny nebo restaurace, to se mi nelíbí. Cukrárny jsou v centru šíleně drahé a mají obvykle jenom pár stolečků. A holky si prostě chtěly hrát na velké dámy (šly na výstavu a do obchodu s korálkama) a chtěly si prostě někde v teple sednout. Z hlediska nekouření, cen a čistoty prostředí nám vyšel nejlíp fakt ten Mekáč. Holky si daly čkoládu s taštičkou a byly spokojený jak želvy.
Na dlouhých cestách tam stavíme a rozhodně se tam dá vybrat i rozumné jídlo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.