Re: Viděla jsem manžela, jak se líbá s jinou ženou
Je to tak, že se bojíš, že když to začnete řešit, že z "ničeho" uděláš velkou věc? Že se k tomu budeš muset nějak postavit, zaujmout stanovisko... takhle strkáš hlavu do písku. Ale nevím co bych ti poradila, netvrdím, že "pštros" není to správné řešení. Znáš jeho, znáš sebe, vaše manželství. Já bych to nezvládla a obdivuji tvůj klid a vlastně i tvůj přístup. Je to rozhodně lepší - pro manželství - než ho honit po náměstí a mlátit kabelkou do hlavy. Držím palce - aby jste to zvládli. Myslím, že se ho na nic ptát nebudeš a budeš doufat, nebo spíš sama uvěříš té variantě, že o nic nejde, že šlo o jednorázovou záležitost. Ono taky, kdyby jsi přiznala, že jsi ho viděla, tak by jsi nutně měla chtít slib, že se nic podobného nebude opakovat, což vzhledem k tomu že se vídají, by bylo asi těžko proveditelné. A pak by se mohly nabalovat další lži... Já ho vážně neznám, ale podle toho co píšeš, si myslím, že rozhodně nešlo o jednorázovou záležitost, protože takový polibek na veřejnosti, si prostě dva kamarádi, nebo dvě exlásky prostě nedávají. Kdyby už se jooooo chtěli políbit a nemohli to vydržet, tak by se to stalo nejspíš jinak a jinde. Já bych možná řekla manželovi - ve srandě - hele, prý tě kámoška viděla ve městě, jak se líbáš s nějakou babou - ha ha... To tě nepostaví do role, kdy musíš mít jasné stanovisko, ale zároveň to tvojeho chlapa nakopne, aby s tímto okamžitě přestal, aby mu proboha docvaklo, že není neviditelný!!! Možná bych k tomu dodala i něco jako - Já tomu nevěřím, znám tě a věřím ti. Jasně - je to manipulace - ale pokud to zvládneš ustát v klidu, tak proč ne... Ale neudělat nic je podle mě horší, on si může myslet, že je vše v pořádku a klidně pokračovat dál. Ovšem - pokud se s ní bude chtít dál scházet, tak asi bude, jen si dá víc pozor.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.