25.10.2012 22:43:57 kreditka
Volně pobíhající psi
Jak se k nim stavíte? Jaký na ně máte názor? Necháváte psy běhat mezi lidmi bez vodítka
V minulých dnes proběhla médii kauza kdy se starý pán ohnal po yorkšírovi, kterému prorazil lebku a majitel psa si udělal z důchodce kvůli psovi "boxovací pytel" Docela mě dostaly diskuse pod články o tomto případu kdy se každý zastával majitele psa, kdežto důchodce tam kamenovaly.....no já osobně nemám ráda volně pobíhající psy, mám z nich prostě strach ať je to německý ovčák, jezevčík nebo yorkšír a sama za sebe říkám že kdyby na mě pes zaútočil budu se bránit a nebude mě zajímat jestli toho psa můžu zabít či ne. Malý pes nenadělá tolik škody jako velký, ale já ty malé uštěkance kteří se přede mnou zarazí a ňafají prostě nemám ráda. Taky mi vadí že majitelé tahají psy na dětské hřiště, ti pak obechcávají prolézačky pro děti a když ostraha hřiště majitele psů upozorní tak jsou ještě dotčeni. Nevím jak zmiňovaný případ byl ve skutečnosti, ale podle mě má být pes mezi lidmi prostě na vodítku, pod kontrolou majitele aby nikoho neobtěžoval. Sama psa mám a mezi lidmi ho nepouštím z vodítka....
Odpovědět