Hilly to je ono - já to prostě neumím vykouzlit ten svět těch skřítků. A někdy je mi to fakt docela líto Asi jsem na to zase já moc disciplinovaná a držím se "reality" a tudíž je mi Monte prostě bližší. Proto říkám, je otázka, zda dcera je stejně naprogramovaná, či pouze převzala můj "program". Výhodou tohoto všeho je, že je vlastně jedno jak se co jmenuje, protože si člověk může vzít z těch věcí to co je jemu či dítěti příjemné a dělat si to i v poklidu doma. Pokud se Montessori vykládá v kontextu ( ne, že je nesmysl platit za přesýpání ) má to hodně zajímavého a určitě přínosného. Jen nám doma chybí někdo s těmi skřítky na ten protipol.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.