Sally, to se ani nedivím, že tu školku milovaly. Můj syn chodí do speciální školky (má dysfázii) a letos je ve třídě, kde to paní učitelky vedou podobným způsobem, jako u vás. Všechno dělají takovou tou prožitkovou formou, nedávno třeba probírali zeleninu, tak měli za úkol přinést nějakou, co zrovna najdeme doma, povídali si o ní, pak ji společně očistili a nakrájeli, dali do hrnce, nasypali koření a paní kuchařky jim z toho uvařily polévku na oběd, minule zase pekli štrůdl - každý dostal kousek těsta, uválely si to, nastrouhaly jablíčka, nasypaly rozinky a donesli do kuchyně upéct. Pak mi ho pyšně přinesl domů ochutnat. Jsem fakt moc ráda, že se dostal zrovna do téhle třídy, učitelky jsou fakt úžasné
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.