Re: Bolest v podbřišku
Nello - já měl na podzim před 6 lety něco podobného. Bolest začínala jako že je to žlučník, pak se stěhovala dolů - typovala jsem vajčníky a zpytovala svědomí, kde jsem prostydla. Další den už jsem to měla za močové cesty, ale při močení žádné potíže nebyly a ani nějaké častější močení.... V pátek už jsem to měla v pravém spodním kvadrantu - myslela jsem, že snad slepák. Šla jsem k mudře a ta mne nechala odvézt do nemosnice a podezřením na netypiský slepák (když si k tomu něco načteš, tak zjistíš, že slepák může být v těle na x místech.
V nemocnici mně dali okamžitě na kapačku s ATB a začali děla vyšetření, ale v podstatě hned to první ukázalo, co to bylo - zánět močových cest. Kapačka zabrala a během 2 hodin mi bylo dobř a nic nebolelo, ale v nemocnici mně nechali týden, protože hned při nástupu naplánovali x vyšetření a odmítali je zrušit
.
Takž já bych ti radila zítra ráno načůrat do skleničky a odnést to k murovi - vyšetření moči je rychlé, bezbolestné a celkem levné, takže by ti snadno a rychle měli potvrdit či vyvrátit tuto dg. A pokud to bude toto, léky zabírají velmi rychle...
Simča
Odpovědět