Nestrašte, já teda rozhodně nemám nachystané dvě velikosti, i když jsem měla Filípka 53 cm a 3,80 a Julku 51 cm a 3,10kg. Mám trochu pocit, že cesta z porodnice bude jediná příležitost, kde ty nejpidi věcičky užijem)))Nechci obříka, stačí, že Filda nám během půl roku plného kojení narostl na 9,60kg. Chci si užít miminko, ne sluňátko) Na cestu mám nachystáno body, overálek sametový, mikču a kombinézku s rukavkama a nohavičkama, kdyby byla kosa další ponožky ještě. Zavinku do sedačky mám fleecovou, deku, kdyby náhodou beru taky...každopádně látkovou plenku pod hlavku a jednu přes sedačku, neb my jsme tu v Ostravě ropáci, tak kdyby byla inverze:-(((
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.