Marťo, já mám poslíky už asi měsíc. A 36tt jsem začla dneska-a to podle utz, podle ms až za 3 dny asi. Právě jsem docela zvědavá, jak bude vypadat čípek na kontrole. Jinak vcelku počítám, že přenášet nebudu, tak snad se nemýlím:) Masso, já ani moc nedoháním, spíš jen do práce se budu snažit něco nahnat. Jinak se snažím mít vypráno a vyžehleno a když je mi fajn, tak poklízím, prostě kdyby náhodou, tak aby tu nezůstalo moc restů:) Dárky teda nemám, jen pár maličkostí, ale mám jakžtakž vymyšleno, tak to v nejhorším obstará někdo jiný. A ráda bych si nakoupila na cukroví, ať mám všechno doma a když bude fajn, tak po trochách se do toho pustím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.