Co je pro vás impuls pro pořízení nějaké knihy? Třeba to, že nemám momentálně nic nového ke čtení, že vyjde další díl oblíbené série, že se mi zalíbí obal a následně i úryvek knížky.
Jakými cestami se o nich dozvídáte? Pravidelnou návštěvou knihkupectví a knihovny, z diskuzí tady na Rodině a na baby-cafe.cz
Dáte na doporučení kamarádky/kamaráda, na recenze/reklamu v tisku nebo na netu? Na recenze i doporučení
Pokud v tisku, v jakém konkrétně? MF Dnes
A poslední věc - je pro vás u beletrie důležitý autor? Potřebujete vědět, kdo to napsal nebo je to jedno? Pořídíte si knihu i bez toho, aniž byste měly jakékoli informace o autorovi? Pokud se mi zalíbí aspoň ukázka, je mi šumák kdo to psal. Na druhou stranu pokud toho autor napsal víc, většinou si koupím i další jeho knížky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.