18.11.2012 18:29:06 Danik78, P+D 7/09, H 4/11
Re: Svět dvojčátek - vychováváte je stejně nebo každé zvlášť?
Mám to snazší, kluk a holka se berou odděleně sami od sebe... i oblečení mají jiné, pár kousků které měly stejný styl měli v jiné barvě
Ve věku 1,5roku jsem chodila se všemi dětmi na stejné aktivity, byla jsem ráda že znovu těhotná vůbec s nimi do toho cvičení dojdu
... Na stejné aktivity chodí dodnes (3,5roku).. Od cca tří let jsem vymyslela systém abych zvládala doma mít někdy jenom jednoho, do nějaké z aktivit šla taky jenom s jedním (když jeden plave, druhý je v miniškolce - další den jsou oba v miniškolce, plave mimino - spolu chodí oba do výtvarky a spolu chodí i do cvičení). Nevím jak bych to řešila, kdyby měl jít na aktivitu jeden, nemám hlídání, resp. mám hlídání které platím. Když jdu cvičit s jedním dítětem a další bych měla nechat hlídat hlídací tetou za 100kč/hodina nebo dávat do miniškolky 45kč/hodina, tak bychom brzy přestali chodit do jakýchkoli aktivit
.
Do většiny kroužků chodí všechny děti, i s miminem 1,5roku. Negativní dopad nevidím.
Až se děti "vyhraní", tak samozřejmě je budu podporovat ať si každý dělá co ho baví.
Odpovědět