22.11.2012 13:01:03 Lenka Nova
Re: Manžel mi lže aneb důvěra ve vztahu
Moc děkuji, když to čtu, úplně cítím tvé pocity. Taky jsem koukla na skype, abych zjistila, že je vše v pořádku, pokud jsem nic nenašla, tak se čas prodlužoval do dalšího kouknutí - dalších pochybností. Poslední rok jsem se koukla snad jednou nebo dvakrát a byla šťastná, že vše je ok, ale asi dobře mazal
Taky mi říká, že je to má chyba, že mu koukám do mobilu, pokud pracuje na PC a zahlídnu nějakej kontakt, ptám se kdo to je a tak. Na druhou stranu jsem tohle předtím nikdy nedělala, byla jsem 12 let vdaná a s bývalým jsme měli normálně hesla k e-mailu a nikdy mě nenapadlo mu tam koukat, prostě jsem neměla pochyb. Tady mě užírají pochyby, kdyby řekl hele chatoval jsem si s XY a trochu jsem si zaflirtoval, tak mě to nebere, ale ty výmysly okolo, dělání ze mě blbce, tvrzení, že on neví jak se to tam dostalo a že ten den určitě nic nepsal, a že on si vůbec není vědomej, že by něco psal, že v tý době si chatoval se mnou, jo sedělo to výborně, chatoval se mnou, co věta to 5 minut, prý u toho píše maily
Odpovědět