Zdobení cukroví a kandovaná citronová/pomerančová kůra
Nejsem zrovna trpělivá a šikovná, ale rozčiluje mě to! Tak se každoročně snažím překonat sama sebe..
Jak zdobíte cukroví? Kreslit tubičkou zvládám, záleží jak se mi povede poleva :) Ale jak to děláte, když má být poleva/čokoláda na ploše celého povrchu? Mažu mašlovačkou, kapu lžičkou a roztírám nožem, namáčím přímo do čoko - nic není to pravé, akorát binec, zasekám se u toho, že už pak nevím, jak to dokončit, na uklízení pak nemám sílu a nakonec jsem vzteklá. Máte nějaký fígl?
A na obrázku je to vždycky tak krásné a v popisu tak snadné! V lednici těsto na to citronové, koukněte:
http://ona.idnes.cz/cukrovi-ktere-si-musi-polezet-zazvorky-i-orechova-kolecka-pnw-/recepty.aspx?c=A111129_191553_recepty_abr
Uvítám i rady, jak na tu čokoládu..
Odpovědět