| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoční cukroví

8.12.2012 10:18:36 Jája

Re: Zdobení cukroví + kandovaná citronová/pomerančová kůra

Rišulko, čokošku zmákneš. Já dělám z 250 g másla (nebo ztuženého tuku), 350 g cukru a cca 50 g kakaa a pár lžic mléka, dle potřeby. Akorát to nesmíš moc zahřát, max. do 35. st. a MUSÍ se povést.
Citrónovou polevu podle receptu, když tak dát trochu šťávy navíc, aby byla řidší a roztíratelnější.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Zdobení cukroví a kandovaná citronová/po... rišulka 7.12.2012 23:46
*Re: Zdobení cukroví + kandovaná citron... Lei 8.12.2012 0:4
**Re: Zdobení cukroví + kandovaná citr... rišulka 8.12.2012 0:26
*Re: Zdobení cukroví + kandovaná citron... anemon 8.12.2012 9:9
*Re: Zdobení cukroví + kandovaná citron... Jája 8.12.2012 10:18

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.