Re: PSP hra v ČJ
No, já vím, že on do toho asi přijde rychle, ale vzhledem k tomu, že u nás v rodině prostě není nikdo technicky gramotný, říkala jsem si, že nějaká česká hra na to "poprvé" by byla asi vhodnější, než rovnou v AJ.
Ani já ani mm nejsme zapálenci do technického pokroku - navíc ani jeden z nás nehrál nikdy žádné počítačové hry. Já jsem zřejmě nejgramotnější z naší malé rodiny, páč ovládám naše digitální fotografické dělo, dvd rekordér a digikameru - mm to raději do rukou nebere a nechce s tím mít nic společného... kupříkladu TV máme stále starou - analogovou, skleněnou a tak nějak nás nic netlačí k tomu, koupit si nějaké LCD či plazmu - když to funguje...
Nakonec jsem objednala nějaká závody aut a surfing tučňáku (Happy feet) - samozřejmě v AJ, tak doufám, že se to obejde bez většího vztekání....
Jinak - synkovi je 7 - na PC sice občas hraje - hry na webu Lega, nebo na Alíkovi, ale to všechno je v ČJ. Já navíc nemám moc zájem na tom, aby už od takhle prťava vysedával u poče, toho si ještě za celej život užije...
AJ měl jen ve školce - takže to beru tak, že prozatím neumí...
Jinak díky az reakci...
Odpovědět