Re: Každá desátá žena riskuje smrt nebo ochrnutí při braní hormonální antikoncepce
Lízo, pak bych čekala, že kili sem hodí jaký je tedy podle něj ten postup doporučený odborníky. a ne že bude psát, že moje kámoška plká, ale to je fuk, mě těší, když tu holky napsaly, že jim byly testy doporučeny, takže to asi s těmi postupy bude spíš tak, jak jsme "tlachaly v hospodě" ono je hlavně problém, že já NEVÍM jaké jsou postoje odborné veřejnosti a kili mi tu předhazuje, že plkám, že to je nesmysl a pod. s kilim bohužel ty diskuse tak často vypadají - "maminy" se tu o něčem dohadují, on napíše, že se pletou (v lepším případě), ale nenapíše, jak to tedy je
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.