21.1.2013 17:42:31 Martule, 2děti
Re: Proč zrovna 144000 lidí má přežít apokalypsu?
A ještě k tomu, jak jsi tvrdila, že cokoliv cizího máme zakázané. Jak psala Štěkna, jsme svobodní lidé, kteří se sami rozhodují o tom, čemu věnují svou pozornost. Já například našla na youtube takovéto video:
http://www.youtube.com/watch?v=SOiIH2P2S3I
Rozhodně ho nevytvořili Svědkové, na konci je jasně patrné, že jde o nějakou jinou náboženskou skupinu. Nic o ní nevím, ale video mě obohatilo. Mnoho z těch podrobností o vánocích jsem vůbec něvěděla. Zarazily mě například původ baněk a svíček na vánočním stromku. O Saturnáliích jsem věděla, obětování také, ale ta symbolika... to ne.
Pokud Svědkové odmítli tvou literaturu, je to jejich věc. Možná se už s takovou setkali a neměli chuť jí věnovat pozornost. Měli úplně stejné právo ji odmítnout, jako máš ty právo odmítnout naši literaturu. Nebylo by od nich fér si to s úsměvem vzít a za rohem hodit do koše.
Pokud se já setkám s nějakým textem a po pár větách nebo odstavcích vidím, že to nemá logiku, tak to vzdám a nepokračuju. Nemá smysl věnovat čas marnému mlácení slámy, kdy z toho nevzejde jediné užitečné zrníčko.
Odpovědět