Diagnostika v Apla - předání zprávy MŠ
Chtela bych se zeptat zde zkusenych maminek s detmi s PAS.
Mam syna, ktery chodi do skolicky s asistentkou. Je to asistentka pedagoga, kterou nam na zaklade vysetreni vyzadalo pro syna Specialni pedagogicke centrum. Syn s asistentkou prospiva a jsme vsichni moc spokojeni. Nedavno jsem byla na vysetreni v APLA a mam Dg. stanovenou od MUDr. Rysankove, kterou velmi vsem doporucuji, byla opravdu skvela.
Muj dotaz je ale jiny. Ve vysledku je velmi dopodrobne rozepsana rodinna anamneza a ja to povazuji za velice osobni. V ramci vysetreni jsem uvedla vse do posledniho detailu. Skolka nyni pozaduje, abychom jim predali tento dokument a vyhrozuje, ze v pripade, ze tak neucinime, ze propusti asistentku a budou zadat, aby syn odesel ze skolky. Samozrejme, pokud neni zbyti, pak dokumentaci poskytnu (kopii zpravy jsem uz predala SPC), ale moc se mi nechce davat ucitelskemu sboru nahlizet obsahly fascikl. Prosim, mam povinnost tuto dokumentaci predat take skolce? Kdyz o tom premyslim, je to vysetreni, ktere neni hrazeno pojistovnou a vyslo mne na nemale penize (4,500,-), ktere mi nikdo neproplati. Osobne mam dojem, ze je to tedy muj majetek, mozna se pletu, nevim.
Mate nekdo zkusenost s timto? Mam povinnost predat zpravu skolce?
Vsichni se tam zname a moc se mi nelibi nahlizeni ucitelu do anamnezy me a synova otce.
Dekuju mockrat za nazory!
Odpovědět