Re: Ochrana hlavy pro 9m batole
Já teda proti chodítku nic nemám, sama jsem v něm trávila čas asi od 4 měsíců a díky němu jsem v 9 měsících uměla chodit a nebyla otlučená a žádné vývojové problémy to na mě nezanechalo. Znám i další lidičky, co měli chodítka a jsou OK. Je to spíš takovej trend - prostě se dnes říká chodítko ne, tak to každej opakuje. Otázka spíš je, jestli se tam tomu dítěti líbí. Pokud ne, určitě bych ho v chodítku nenutila, ale jestli je spokojené, ať si jezdí.
Na těchto stránkách jsem spíš skončila, protože malej pořád padá na hlavu (neleze a ryje hlavou do země). Někdy se v sedu raduje a z radosti padne na záda a podobně. Už měl dost karambolů a vzhledem k malému bytu nemá moc kde s chodítkem projíždět. Takže většinu času tráví v židličce nebo na matracích, což mi taky nepřijde jako dobré řešení. Ale na zem si ho prostě s těma jeho nápady nemohu dovolit dát (už jsem to zkoušela, ale fakt se to nedá). Asi by nepřišel na to, že pád bolí, protože by si dřív dost ublížil. Tak koukám na názory na tu helmu. Ale pokud je na suchý zip, tak je to pro nás taky na nic, to by rozepnul.
Odpovědět