Děkuji holky za podporu! Vnitřně si taky myslím, že to tentokrát bude lepší. Už jen z toho důvodu, že jsem už jedno miminko zblízka pár měsíců viděla narozdíl od minule, kdy jsem nevěděla absolutně NIC! Ani přebalit jsem ji neuměla! Fakt totální amatér. Do toho ta starost o domácnost, kterou jsem dříve taky nikdy nedělala...Nešlo jen o dítě, ale o celkovou změnu. V té době jsem byla ještě holka, bylo mi 26 a po porodu jsem se nedokázala smířit s novou rolí. CHtěla jsem být furt ta nezávislá holka, ne dospělá žena - matka. Ted už mi je 30 a připadám si už stará, žádná holka. Taky mě víc baví rodinný život, vaření, zahradničení, atd. Prostě jsem se za poslední dva roky strašně změnila - dospěla. Tak už jen z tohodle důvodu by to mělo být lepší, snad. Jinak,termín mám na podzim.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.