16.2.2013 7:33:00 ..maya..
Re: Léčebna?
Pawli, tak především já beru doktora jako partnera, jsem k němu maximálně otevřená, řeknu mu co si myslím, taktéž co se týče problémů vždy mu vše popíšu, navíc on vidí že my se synem hodně pracujeme, nejen logopedie ale taky nácviky na spc.Jsou věci se kterými nesouhlasím ale já jsem rodič, já rozhoduju, já syna znám více než on, on mi pouze dává radu, záleží na mě jak se k tomu postavím. Co se týče medikace není pravda že by ji nechtěl napsat, napíše ji, ale jak mi sám naposled řekl má tolik těžkých případů a i kdyby chtěl psát tyto léky jen jim bude pojištovnou pokutován..říkal mi i kolik letos zaplatí naa pokutách co se mu nepodařilo pojištovně obhájit a díky, nechtěla by být v jeho kůži..mmch Líza to tady potvrdila že opravdu mají psychiatři limity a jsou pokutování..vem si kolik denně k psychiatrům příjde lidí, z toho má většina adhd..já jsem ráda že nám sedí ritalin,pokud začne dělat problémy tak přejdeme na něco jiného, proto chápu proč první předepisuje léky které hradí pojištovna v plné výši, je to logické.Nedávno jednali s neurology ohledně medikace, nedohodli se a proto musí stále předepisovat léky psychiatři, takhle by na adhd mohl psát léky i neurolog a psychiatrům by se trošku uvolnily ruce. To nevím jen od psychiatra ale taky neuroložky, protože ta prozměnu chtěla předepsat concentru. Takže asi tak no

Odpovědět