Fotoaparát Panasonic Lumix DMC TZ-30
Nemáte někdo tento fotoaparát doma a mohla bych poprosit o radu- několik let jsem byla velice spokojená s fotoaparátem Panasonic Lumix TZ1, nyní jsem tedy automaticky šla do jeho vychvalovaného pokračovatele Lumix DMC-TZ30... Jsem z něj ale velmi zklamaná- především z fotek osob a dětí v interiéru, fotky jsou na jakýkoli zkoušený režim naprosto příšerné- barevně, jakoby v mlze, naprosto nekvalitní, zrnité, rozmazané, tmavé:-( Navíc tedy taky dělá ten černý flek v rohu při focení z blízka, což jsem zjistila, že dělá prý každý tento typ- nějaká vada výrobce( nevím, zda ev. reklamovatelná?) ChNechápu, jak je možné, že lepší kousek- nástupce s lepšími parametry fotí mnohem hůře- ale naprosto nepoužitelné fotky? Na jaký režim fotíte vy normální fotkydoma? A jste s nimi spokojeni? Je vůbec možné docílit s ním hezké interiérové fotky? Jde to vůbec? Jsem z něj opravdu nešťastná. Sestra si pořídila ten samý a má ten stejný problém, prostě fotky jsou příšerné:-( Venkovní ještě ano, ale speciálně uvnitř i s dobrým nasvětlením, bleskem, jsou prostě nepoužitelné:-( Je možné na toto uplatnit ev. reklamaci?Děkuji za jakoukoli radu.Veronika
Odpovědět