Re: Reklamy na léky?
Děkuju moc všem!
Prcek je takhle nemocný už druhou zimu, tak nevím, kdy to "promoření" přijde..
O lécích na imunitu jsem slyšela totéž, co píšete, před rokem jsme zkoušeli imunoglukan a mamka aktivně koupila marťánky - účinek nula, jen peníze vyletěly.
Horečky mu srážím hned, to musím kvůli křečím a riziku epi záchvatu. Horší je, že on se vůbec nepotí.
Koupila jsem Vincentku - ale nevím si s ní rady, to máme pít? Teplé? Inhalovat, stříkat?
Přirozené vitaminy máme snad dostatečně, denně jablíčko, pomeranč nebo hroznové kuličky - to je ovoce, které nám vyhovuje a chutná, oběma.
S otužováním je to dost problém. Moc netopím, ale jsem zimomřivá, mám studené ruce i v létě. Prcek je naopak "výhřevný". V zimě chodíme víceméně jen do školky a zpět, protože je tu furt smog a taky mě na zimní sporty moc neužije :(
Takže dle vašich rad jsem doma našla (ani já nikam nemůžu, mám už tři horečku 39,6) tu vincentku, tussin na kašel, zkusím ten tymiánový sirup a našla jsem Zyrtec - Fenistil nemám, můžu to nahradit?
Vzhledem k histerii mého otce a přesto stále přetrvávající mojí důvěře v naší doktorku, zkusím konzultaci na další kontrole s neuroložkou.
To je asi vše, co mohu udělat a ještě se budu těšit, že další rok, další zimu to budeme mít jinak, lépe :)
Odpovědět