3.3.2013 14:37:56 Dee Dee+2 kluci
Re: Užitočnosti vs. zbytočnosti vo výbavičke
T yjo, to je tak subjektivní.
Postýlku jsem využila u obou od novorozence. Byla u nás v ložnici. Ale s dítětem v psoteli bych se nevyspala.
Naopak koupací kyblík ne. Měli jsme půjčený a nebyl špatný,ale jinak se od začátku koupalo dítě normálně v umyvadle, nebo ve vaně, buď na složených ručnícíh, nebo na pěn.podložce.
Přebalovák-pro většinu matek asi fakt blbost.Jenže já jsem vysoká a k přebalování třeba na stole, nebo na gauči bych si asi musela lehnout.
Hrazdičku oba milovali,ale nejdřív jsem měla takovou super hyper za 2 tisíce snad od Sassy, nebo koho a nezájem. Oba ale příěerně milují tu dřevěnou z Ikea. A já taky. Nemá ždáný zvuky, ani rolničky,ale zvuk dřívek, jak o sebe klepají, je hrozně příjemný i mně. A navíc se o ní opírá i stoupající dítě....praktická věc. Občas si s ní zablbne ještě tříleťák.
Sterilizátor jsem okamžitě prodala, Nám etda neplesnivělo nikdy nic.
Ani kočárek moc nepoužívám.
Jinak na do nedám dopustit:
1) Kvalitní nosítko, pro staršího krosnička, pro mladšího Manduca
2) Zmíněná hrazdička z Ikea
3) odsavačka hlenů na vysavač-měla jsem oba kluky na zimu a využila jsem
4) Sedátko!lehátko-mladší od narození potřeboval na všechno vidět.Tam se dá odložit a můžu třeba u toho pít kávu. Ale stačí obyčejný lehátko za pár ká čé, žádný houpání, melodie atd. Pohoupe se samo, protože kope jako kobyla a zpívat můžu já.
5)Kvalitní fusak-mám Lodger, užívám do kočárku, ale hlavně do sáněk, do autosdeačky, do cyklo/lyžovozíku i doma.
Odpovědět