Svynko, pokud tvoris seznam i obleceni, tak to, co se mi opravdu osvedcilo na obe deti do satniku byla bodycka z Mothercare, takove ty multipacky po 5 nebo 7 kusech, bud s kratkym nebo s dlouhym rukavem. Jsou z pevne bavlny, nevytahuji se a nesepiraji, drzi jim druky, coz se o vsech rozhodne nedalo rict. Vylozene zklamana jsem byla z bodycek Prince Oliver, tam mi zrezavely po par vypranich druky, pustila se ocka a nakonec ty druky prestaly drzet. A pro ta uplne nejmensi mimina byla dobra bodycka z biobavlny z HaM, ktera nejsou pres hlavu, ale rozpinaji se a jakoby zavinuji pres brisko, takze mimino se na ne jen polozi a nikam se s nim nemanipuluje pri oblikani. K tomu ty teplacky se sirokym pruznym pasem pres bricho, netisnici a na nozicky ponozky s takovym tim vysokym vroubkovanym vrskem ala puncochace hladce obrace, ktere jsou bud jako podkolenky a nebo se ohnout na kotniky, ale nikdy se nezariznou /opet Mothercare nemo Next/. To byl zaklad miminkovskeho satniku u nas.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.