Re: Jsme doma
tak jsem se konečně dostala ke psaní....
Naše zácpa 11 měsíců...
...jak víte od narození jsme bojovali se zácpou.
Po nazození byl na jipce, měl ucpaná střeva a propustili nás s tím, že je v pořádku, ale budeme pod kontrolou.
několikrát jsem byla v krči na dětské pohotovosti s tím, že zvrací a má zácpu. Jednou mu udělali rtg a sono a tím to pro ně bylo uzavřené. Příště jsem jen dostala vynadáno čím krmím, že je dítě nafuklé. když jsem řekla, že kojím, ptala se, co jsem jedla já. Udělala ze mě blbce a poslala s rektální rourkou domů
V prosinci jsem přestala kojit a nasadila nutrilon, začal se víc a víc ucpávat a koncem ledna mi přestal jíst. Došla jsem u nás na středisko na chirurgii a doktor nás chtěl poslat do krče. To jsem se bránila, tam už nejdu ani s rýmou. Zavolal tedy do motola a my tam pak jeli na vyšetření.
Po dlouhém čekání, vyšetřování doktorka řekla, že doma to nerozchodíme a musíme tam zůstat.
Nekakal totiž ani po klystýru, vešlo se do něj i dost vody. říkala, že má podezření na vrozenou vadu (hirsprung)
Hned druhý den šel na sál na vyprázdnění v anestezii a na biopsii, kde se měla diagnoza potvrdit nebo vyvrátit.
Diagnoza se potvrdila a ta nám vysvětlili, co bude dál
Odpovědět