10.3.2013 20:32:43 Donell
Nový vztah po nevěře
Dobrý večer, dostala jsem se do situace, že zůstanu sama se dvěma dětmi ( 3r a ještě nenarozené miminko ). Partner je mi v mém těhotenství nevěrný (již podruhé, proto nehodlám dávat další šance ) a dohodli jsme se, že od nás odejde až se malé narodí. Dohodla jsem se s ním, že se nebude stěhovat hned teď kvůli dotazům a údivu okolí a tím na mne kladeného stresu - o miminko jeho vinou přijít nechci...Hrajeme tedy před rodinou a okoli klauniádu o skvělém vztahu..já vím, je to hrozný, hrozně mě to štve, dělá se mi z něj špatně, když si pomyslím, že se někde vyvaluje s milenkou a pak příjde domů...ale zvolila jsem si to jako nejmenší zlo pro sebe a syna, který tatínka miluje. Partner jako otec funguje a syna má rád...dodělává ještě jeho pokoj...no, můj dotaz je asi předčasný, ale je tu někdo, kdo zažil opakovanou nevěru, našel si nového partnera a byl schopen mu věřit? Existuje vůbec někde chlap, který by si namluvil ženskou s dvěma dětma? Jak pak tomu chlapovi po zkušenostech s nevěrou uvěřit a dennodenně ho nepodezírat? Omlouvám se, jestli to nedává smysl, přišla jsem na to včera, v noci jsem nespala a ještě se musím tvářit, že se nic neděje...nakopala bych si, že jsem ho před rokem vzala zpátky...
Odpovědět