Já to nepoznám jinak než že praskne voda - vždy jako když ruchne bazén. Stalo se mi to třikrát . Takže do porodnice jezdím s plínkou a ručníkem (vložky nestačí). A na tom načasování porodu něco bude - manžel nepracuje v místě bydliště - první dítě se narodilo, když byl zrovna doma, u druhého jsem řešila, kdo pohlídá staršího - měla krizové plány jako uklizečky v nemocnici a tak . Do porodnice jsem odjela po obědě u tchánovců (manžel opět přítomen), kdy malý po obědě spinkal. U nejmladší jsem měla těhu cukrovku na inzulínu a vypsaný papír s nástupem do porodnice v den TP. Večer jsme s chlapem rozjímali, že se nám do doho nuceného nástupu a vyvolávání vůbec nechce... Kolem půl druhé jsem se vzbudila s takovým divným pocitem a nechtělo se mi spát, tak jsem si dala vanu a zapla TV (dávali Zlatíčka) v půl třetí to nahlas luplo a začalo kapat, a než jsem se odhodlala zda budit muže či ne, teklo se mne jak z kohoutku - o půl šesté byla malinká venku . Takže já bez tekoucího vody prostě nerodím .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.