7.4.2013 10:31:35 Winky
Re: Časová náročnost prezenčního studia na FF UK
zakladatelko nevím jak jsi na tom co se nutnosti toho vš titulu týče, ale co třeba zkusit program a zkoušku DELTA od Cambridge? V Praze to pořádá škola Akcent International House, je to roční kurz završený diplomem (no, teda spíš "diploma" jako že vyšší level certifikátu), uznávaný celosvětově jako dostatečná kvalifikace pro vyučujícího angličtiny. Určitě je to celé v AJ a hlavní těžiště spočívá v metodologii výuky plus v praxi (tu bys měla danou tím že už učíš - budeš provádět "metodologické pokusy" a výstupy na svých studentech, pokud bys neměla skupinu nebo jinou požadovanou formaci - potřebuješ několik různých uskupení, tak by ti pomohli nějakou tu skupinku dát dohromady). Platí se za to samozřejmě nemálo (vloni mi to vycházelo okolo 60 tis), ale na druhou stranu už to má nějakou váhu a to i v cizině pokud bys tam chtěla učit.
Já nad tím teďka přemýšlím, docela bych nějaký ten "papír" taky potřebovala (a i se ráda učím a chci se něco dozvědět), prý je možnost i "online" (tedy studium, praxi musíš mít tak jako tak), akorátže já jsem teď v zemi kde to neposkytují, tak nevím přesně kudy do toho. Ale pokud jsi v praze, tak to zkus
Odpovědět