"Já jsem tedy přesvědčená o tom, že každý se rodíme do určitých rodinných poměrů, které v něčem byly nebo jsou narušeny hříchem a tedy na každého v důsledku těch hříchů také přejdou určité obtíže, strachy, nevyrovnanosti..."
Jistěže už jsem přece citovala Římanům 5:12 I ty jsi zatížená hříchem stejně jako všichni nedokonalí lidé žijící na této planetě.
.
"Mě totiž můj Bůh - Ježíš Kristus těch strachů a depresí zbavil. V jediném okamžiku." za 1. na mě nepůsobíš jak člověk zbavený depresí. Někdy se totiž deprese projevují i zlobou.
za 2. Kdyby Bůh uzdravoval šmahem už v tomto systému, proč tolik lidí, kteří tvrdí, že jsou věřící a jsou nemocní nepoprosí Boha o pomoc? Lidé přece celosvětově utrácejí miliardy za to, aby si zajistili zdraví.
Kromě jiného tvůj způsob komunikace se mnou je legrační. Když chci jasnou krátkou odpověď z Písma jako třeba, jak mohl být Ježíš viděn na zemi, když je Bůh a je napsáno, že Boha nikdy nikdo neviděl min. na dvou místech v Bibli, tak se vypaříš a ukážeš se tu po týdnu pod jiným nickem. Omylem samozřejmě.
Vždycky jen vyskočíš, abys tady podpořila tvrzení Tabithy, ale sama nejsi schopná citovat ani jeden verš z Bible aby jsi popořila to čemu věříš. Kdo je tedy oklamán?
Tabitho můžeš mi prosím říct, proč se o své uzdravení nemodlil papež Benedikt, když musel odstoupit ze ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ? Nebo proč ses o jeho uzdravení nemodlila ty? Nebo to nebyly zdravotní důvody?
Můžeš mi odpovědět, proč po celém světě umírají katolíci na následky nemocí, když by stačilo se modlit o uzdravení?
A za druhé jak víš za co se modlím? Ty už ke všem těm darům, které údajně vlastníš umíš ještě číst myšlenky?