Re: ahoj
Také krásné odpoledne. Vítám Borovici a Lilu
Vždy něco dočtu, ale nestihnu reagovat a když mám chvilku na psaní, tak zase nevím co
Organizaci při pěti dětech si také neumím představit. Docela by mě zajímalo, jak to všechno zvládáte. Já ještě hodně toužila po čtvrtém dítku (holčičce
), ale během těhotenství mě to přešlo. A teď je mi jasné, že už do toho nejdu. Nejde o porod samotný, ale o to všechno okolo. Třeba se dohadovat s PA, že jsem zapomněla toaletní papír v tašce v autě a jestli by pro něj manžel ještě stihl dojít nebo ne. (Tohle se fakt odehrálo, asi 10 minut před narozením Vojty.) Ale některé oblečky ještě schovávám. I holčičí. Nezvládla bych to dát pryč všechno najednou
Withep, Tvé líčení včerejšího odpoledne mě uklidnilo, že v tom nejsem sama. Syn má navíc od rána rýmu a já už asi 200x slyšela "Mami, chci vysmrkat." Ale zase dobře, že už umí smrkat a nemusím mu nos odsávat. A dcera jak nechodí do školky, tak se doma občas nudí. Hračky rozházené všude kolem, hrůza. Ale zase občas si ti dva starší krásně hrají - včera jeli trajektem do Finska
Včera mi přišlo, že už je to s tím prděním do plínky lepší, ale dnes jedeme zase znovu. Alespoň, že už mu to trochu žloutne, i když zelené to ještě je. Tak snad bude brzy lépe. Už mě to neustálé přebalování fakt nebaví. I v noci jsem mu 2x myla zadeček pod vodou. A přitom mi přijde, že to stále nemá lepší
Odpovědět