Manko abys tím vyžadováním situaci ještě nezhoršila ... tvého manžela samozřejmě neznám, ale jednou jsem to zažila, v dlouhodobém vztahu, na začátku se on krotil, takže to bylo vyrovnané , ale to jsem poznala až po době ... , jenže jak jsme spolu byli delší dobu, myslel si, že se prostě mám přemoct já, aby byl on spokojený ... ono to prostě ale nejde, když člověk nemá chuť, tak nemá a pokud se na něj tlačí, tak ztratí chuť i všeobecně. Takže pokud by to bylo jednou za týden hezký, tak když to ten druhý chce 5 x do týdne, tak se už ani není na co těšit, protože ti jen svítí v hlavě vykřičník on/ona zase chce, co mám dělat, abych se tomu vyhnul/vyhnula.
Jasně jednou za měsíc už je málo, ale nešlo by třeba alespoň ze začátku jen přitulení bez očekávání sexu? Když bude vědět, že se od něj neočekává výkon mohl by být víc v pohodě, ne?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.