Ahoj, také si myslím, že se to nezmění a změnit nedá. Milenka je sice možnost, ale spíše nepravděpodobná. Mluvím z valstní zkušenosti- také jsem byla v manželství spíše NEspokojená, měla jsem pocit, že bychom mohli častěji, nebyla jsem vysloveně odmítána, ale takové to "dobývání " mi chybělo. Odehrávalo se to častěji spíše z mé aktivity. Stále si pamatuji takový ten pocit pokoření, že musím být aktivní furt já. Občas ve mě bouchly kamna, dělala jsem pak fóry, a vydržel to tak max 2 týdny.. ale to už pro mě byla muka... A nejhorší to bylo na dovolené, kdy jsem byla odpočinutá a večer bych ráda. Ale to šlo vždycky jen tak první tři dny a pak už jen obden. to mi bylo líto. Dopadlo to tak, že se bláznivě zamiloval JINDE a utnul naši rodinu. S tou onou NEvydržel, byla také odejita a nyní má další- asi dost submisivní. ( tj která ho asi ničím neprudí, je na něm absolutně existenčně závislá...) Takže JÁ jsem si odnesla ponaučení, že my dva jsme se k sobě prostě sexuálně moc nehodili.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.