Re: Mrtvo??? Vy jste všechny někam emigrovaly??
Mám za sebou super víkend v Brně. Nejprve v pátek setkání se spolužáky z Gymplu - jako každý rok jsem konstatovala, že se VŮBEC NEMĚNÍME. Nemyslím tím, že máme trochu vrásky, chlapci prořídlé kštice a děvčata nějaké to kilo navíc, ale POVAHY se vůbec nemění, i 30 let po maturitě!!!!
A v sobotu super Brněnská muzejí noc. Vyrazili v plném počtu - já, muž, holky i mamka. Nejprve jsme šli na svingový koncert (od 17 hodin v Besedním domě) a pak jsme se rozprchli podle zájmů. Milan šel na nějaké ochutnávky čínských čajů (do Uměleckoprůmyslového muzea), holky na výstavu moderního umění (do MG - Pražákova paláce) a já s mamkou do Muzea romské kultury na koncert dětského sboru. Mamka pak jela domů (nechce tátu nechávat dlouho samotnýho) a já si prošla koncert kostelního sbotu v Červeném kostele, koncert řeckých balad v Knihovně Jiřího Mahena a taneční vystoupení dětského romského souboru tamtéž. Mezi velkýma holkama tam tančila asi tak 3-letá holčička a byla úžasná....
Pak jsem jela na Špilberk, kde byly historické trhy, vystoupení maďarských dudáků - úžasných srandistů - a na závěr ohňová šou. Holky, které pohrdly romskou hudbou i tancem, byly na streetdance a na nějakém divadle, muž zajel do Rajhradu a zvládl i Mendlovo muzeum. Na Špilase jsme se o půlnoci sešli. Spokojení jsme byli všichni, vrátili jsme se okolo 1 v noci.
Jen Errča - asi ze vzteku, že byla ponechána sáma sobě - rozkousal celý pelech, takže jsem ještě hodinu uklízela
Odpovědět