27.5.2013 11:18:25 Olif
Re: ZOO Praha, jak se připravit na celodenní výlet ???
Záleží, zda je menší na kočárek zvyklý a zda Ti ještě třeba po obědě usne (pokud ano, vzdala bych asi vlastní).
Mi kluci kočárek zavrhli, jak začali chodit, takže od roka jsem ho nepoužívala, ale do ZOO se těšili na vozíky (a to ještě jako velcí předškoláci), ty jsou super. Vejdou se do něj oba, ale spíš jsem vezla na střídačku jen jednoho a mezitím vozík tahali sami, naložili si do něj každý jednoho plyšáka a byli strašně důležití. Jinak jak už tu psal někdo přede mnou, je vozík super na odkládání oblečení, batohů, plyšáků a tak.
Lanovka je jednomístná, myslím, že s kočárkem to nepůjde. Ale můžeš si vzít menšího prcka na klín (mi pustili ještě pětiletého). Jinak mi se jeden z kluků lanovky bojí, takže když si to ten druhý chtěl zkusit, vzala jsem ho na klín a druhý to obešel s tátou pěšky.
Do vláčku se skládací golfky vejdou. Pokud budete mít vozík, ten ne, ale zase se děti mohou povozit v menším vláčku co je v dětské části ZOO, to je jen takový malý okruh, ale stačí to.
Do ZOO nosíme vždy vlastní jídlo (chleba s něčím, ovoce, zeleninu, nějakou sušenku) a pití. S tím vystačíme celý den a dom si dáme normální večeři. Když kluci chtějí, koupím jim zmrzlinu, nebo něco menšího, ale na oběd tam nechodíme. Ale jinak je tam spousta menších občerstvení a jedno větší u vstupu (ale nevím, jak je to cenově).
Pokud jedete autem, vzala bych i náhradní oblečení (to můžeš nechat v autě).
Odpovědět