27.5.2013 13:17:32 Lillu+B&J
Re: ZOO Praha, jak se připravit na celodenní výlet?
Byli jsme loni,to bylo dětem 3,5 roku a 8 měsíců,takže jsme vezli kočár a vláčkem jsme jeli i s kočárem normálně rozloženým.Na lanovku tě podle mě nepustí s kočárkem,já jsem loni čekala dole a muž se synem jeli na otočku nahoru a dolu,byla to otázka 5-ti minut.Brali jsme si sebou pití a nějakou sváču,tam jsme si dávali kafe,zmzku,oběd a nějaký dobroty samozřejmě.Oběd jsme si dávali u lachtanů,ale mě tam teda nechutnalo,pak jsem si to zopakovala palačinkama,tuším u bizonů a ty byly výborný.Jinak malýmu se moc líbila nahoře taková dřevěná rozhledna,mužskej tam s ním vylezl až nahoru,to by mě zabilo
,pak dole je takové dětské hřiště,krásnej vláček a brouzdaliště nebo co to bylo,tam malej vlezl,bylo horko,takže doporučuju ručník a náhradní oblečení.Jezdíme tam 130 km,je to na celý den,všichni po cestě zpět chrápou a já musím řídit
Jo a 3,5 letej to zvládnul,ale je zvyklej chodit a samozřejmě to bylo s přestávkama na odpočinek.Chystáme se tam v červnu,malý bude 21 měsíců,ale golfky beru,aby si mohla zdřímnout.Hlavně,aby jsme měli pěkný počasí.
Odpovědět