No, tak nevím, jestli zrovna tyhle obory jsou tak "perspektivní", že by Ti to stálo za to, podle toho, co tady píšeš. Co máš za tu SŠ, co jsi studovala 5 let? Spíš bych viděla jako vhodné (a výrazně užitečnější) studovat "jen" ten samotný cizí jazyk (asi teda Aj), i když naprosto chápu, že do toho se Ti vůbec nechce, mám to zcela podobně. Já teda VŠ mám, ale pro uplatnění po RD jsem jako o "vhodném doplnění vzdělání" přemýšlela spíš o nějakém učebním oboru typu "malíř pokojů", "kominík", "zámečník", "instalatér" atd., to mi přijde při dnešním nedostatku dobrých řemeslníků mnohem perspektivnější (a v nejhorším bych se mohla uplatnit alespoň ve vlastní domácnosti a širší rodině a všichni by byli nadšení) ))))
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.