6.6.2013 13:45:39 Trunka
Školní bačkory
Dcera čtvrťačka jako na potvoru teď ke konci roku úplně zničila školní bačkory, takže bych potřebovala koupit nové, které by měla už i na příští rok. Problém je v tom, že má na svůj věk hodně velkou nohu 40 a všude mi včera řekli, že takovou velikost nemají, měli maximálně 37. Ty zničené byly 39, ale měla v tom hodně narvanou nohu. Kupovala jsem je v obchodě, který už zrušili. Doma nosí normální pantofle nebo kroksy, ale to můžou v naší škole až od šesté třídy, do páté musí mít uzavřené bačkory, tj. plnou patu a plnou špičku. Teď nosí ve škole cvičky, ale nevidí to rádi, tak bych to ráda nějak vyřešila, než začne mít třídní řeči. Jestli máte někdo podobný problém, budu vděčná za radu, ale mám takový pocit, že jde akorát o blbou základku, protože kamarádky syn mohl mít pantofle i v první třídě. Byla bych vděčná za tip na nějaký internetový obchod nebo normální prodejnu, kde by měli tyto bačkory ve větších velikostech, případně jestli někdo nemáte tip na nějaké jiné přezůvky do školy, ale rovnou říkám, že pantofle, kroksy, sandály mít nemůžou.
Odpovědět