J.ejdo - my sourozenci nedrželi spolu, nemuseli jsme, okolo nás byla spousta dětí odpovídajícího věku, opravdu spousta. A navíc nebylo pro mne dobrý se držet v blízkostí mých sourozenců, pak by hrozilo, že se o ně budu muset navíc starat i po odpolednách, ráno mi to celkem stačilo. Prostřední sestře její postavení velmi vyhovovalo, nejmladšímu bráchovi ne, jeho to poznamenalo, byl vytoužený kluk a bohužel nesplňoval představy mého táty - já to tenkrát neřešila, snažila jsem se být doma co nejméně, ale i z toho, co jsem tam musela být, si můj bratr pamatoval věci, který ho děsily doteď. Myslím, že on je oběť větší než já, protože on se neuměl bránit, já už pak jo a když viděl důsledky, měl strach.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.