Re: Do kolika let budou lidi říkat klukovi s dlouhými vlasy a jemnými rysy slečno? :-)
mám syna asi podobného ražení jako tvůj.. nakonec jsem to nevydržela já, přesto, že mi jako holka nepřipadal.. přinesl ve 3tí třídě -t edy v necelých 9ti fotku a i mě tam připadal, jako moc hezká holčička, takže jsem zavelela k holiči, přesto, že valsy měl krásné, husté a mohla by mu je závidět lecjaká ženská
teď dva roky nosí kratší sestřih a je spokojený hlavně sám se sebou
takže pokud to tvému synovi vadí. nec hala bych ho ostříhat, případně ho k tomu rozumem přemluvila.. pokud jemu to nevadí, tak bych ho nechala. u syna ve škole je chlapec tak 15-16 - je hodně malý, drobný a má dlouhé blond lokny.. vypadá jako dívka.. ale nosí kšiltovky a chlapácké kalhoty.. na chlapáctví mu to pranic nepřidává, vypadá spíš jak holka, převlečená za kluka.. ale jemuto asi neva.. je to taková jeho image..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.