Re: Do kolika let budou lidi říkat klukovi s dlouhými vlasy a jemnými rysy slečno?
narazila sem na tuhle diskuzi náhodou při hledání něčeho jiného. Náš syn má 14, s holkou si ho pletou od chvle, kdy se rozhodl nosit delší vlasy, asi od druhé až třetí třídy. Má je teď skoro do pasu. byli jsme kupovat náušnici ke třináctinám a prodavačka ho neustále oslovovala slečno. Vedoucí, strašně fajn chlap mu říká, nic si z toho nedělej, mě když bylo 15, stáli jsme se ségrou na Macoše a koukali do propasti, přišel nějakej kořen a plácl mě přes prdel se slovy, bacha krásko, ať tam nespadneš. Hned jak mu začali růst vousy, tak prý nosí strniště ale vlasy má dlouhý dál. Našemu klukovi už je to tak od 11ti jedno, srovnal se s tím, někdy s úsměvem, někdy mrazivě pronese "já sem kluk", pokud to není na delší dobu, ani se neobtěžuje to komentovat.Pravda v porodnici metal blesky, když sestřička říkala, to je krásný, čtyři holčičky, škoda, že nemáte kluka
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.