Mam cerstvy zazitek. Pred par tydny nam harala fena, sla jsem s ni na prochazku a mela ji na kratkem voditku. Sebou deti a mamku. Na hristi najednou na volno pusteny akita inu a jeho doprovod nikde. Jednim pohledem jsem zjistila, ze pes neni kastrovany (coz tu neni caste, malokdy potkam nekastrovaneho psa), tak jsem pridala do kroku. Pes si ovsem rekl, ze nas projit nenecha a zacal na nasi dorazet, skakat. V dalce na poli (tak tri sta metru od nas) vidim mladeho chlapa s voditkem kolem krku, jak si to pomalu sine k nam. Volam, at si psa odvola, ze mi hara fena. Chlap nic. Pes skace, ja rvu na pana, at si ho zavola. Nic. Kdyz se mu podarilo dostat do spravne pozice, tak jsem ho vsi silou prastila, vzala za ocas a tlamu zaroven a odtahla. Na to chlap zacal, at nebiju jeho psa, uz byl tak padesat metru od nas. Ja znovu rikam, ze mi hara fena. On opet nic
Prisel k nam a ja znovu, uz hoooodne nahlas, hara mi fena, odtahnete si toho psa a on na to, vzdyt je to stene, chce si hrat
Nevim, bylo mu tak 20, jestli nechape reprodukcni cyklus psu nebo v zivote nevidel kopulaci
V kazdem pripade si psa vubec nechytil a on se za nama tahl az k brance z parku ven, takovych 300m
Fakt nevim, co s takovymi majiteli, to je pekne nebezpecny pes, kdyz je nevychovany, ted si chce "hrat", ale co s takovym pristupem bude delat, az vyroste ze steneciho veku? Pokud by doslo k napadeni, ohlasila bych to policii.