Arantxo, tak to tě chápu, to by mě taky otrávilo Mně vždycky přijde líto, když mi někdo řekne, že studuje jenom "pro papír", ale na čím dál víc školách asi ani o nic jiného nejde, a to oběma stranám. To je hodně smutné. Moje dcera taky takhle studuje jeden ze dvou oborů jen "pro papír". Zajímavé je, že během studia si našla v tom oboru práci, která ji, na rozdíl od studia, ohromně baví. Když jí říkám, že to je divné, argumentuje stejně jako ty - že jí studium pro tu práci prostě vůbec NIC nedává, že tam není prakticky žádná spojitost. Jen jednou mi nadšeně vyprávěla o semináři, říkám jí, no konečně tě něco baví, ale ukázalo se, že je to volitelný seminář s člověkem z praxe. J.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.