Ahojda při večeru, tak jsem doskládala ty tuny prádla a zítra už jen roztřídit a je zlikvidováno, uf.
Dag, snad ještě nakoukneš zítra, jak jsi mi psala ohledně plín, mám taky kalhotkový froté od Popolini, ale oni jsou ještě moc velký na novorozence, takže si z toho budu brát jen ten vnitřek a budu používat zatím čtvercovky (mám klasický některý snad i po 5 dětech
) novorozenecký sklad a dovnitř tu vložku. Jiný plíny ani čtvercovky vyzkoušený nemám, takže neporadím. Ještě musím dokoupit svrchňáky, protože jsem je rozdala. Ale látkování rozjedu asi až příští týden, až budeme trochu zaběhlý.
Pampe, Just má Probio caps, jedu v tom taky
(ne nějak moc aktivně), pro tak velkou rodinu se to vyplatí.
Adri, ty Bio gaia jsem minule pro malýho měla, tentokrát prozatím zkusím hnát ty probiotika přes moje tělo do mlíka
.
Jinak naše malá celý den nezabrečela, skoro pořád spala, ale teď je už asi hodinu a půl vzhůru, dudá a kouká, tak si ji po chvílích muchluju, je neodolatelná
.
Velký kluci nám odjeli na 4 dny pryč, tak jsme s manželem jak mladí manželé s 2 malými dětmi, to je najednou zas něco jinýho, máme se co smekat, nechceme, aby se malý cítil odstrčený, tak se mu musí víc věnovat manžel (naštěstí může pracovat z domu), teď spolu myslím usnuli
.