Ahojík,
Peti promiň, my včera jeli ke tchyni, tak já tu už vůbec nebyla. Navíc zavádím doma, že když odněkud přijdeme v podvečer, tak už se počítač nezapíná, celkově chci omezit, aby jel celý den
Ne teda kvůli elektřiny, ale kvůli malému, jeho to pak láká a já když je teď malá, tak ho tam kolikrát pustím ať mám na ni čas..
V troubě se dá taky sterilizovat anebo ve velikém obyč hrnci. Přesnídávkové sklenky jsou malé,tak to by stačil i hrnec. Dát trochu vody, tak max. do 1/4 skleniček, zapnout a nechat těch 15-20 minut, když už slyšíš, že to bublá.
A troubu máte starou? Záleží jakou máš, jsou i s různýma funkcema dnes, nemáš k ní návod? Tam by to totiž mělo být i napsané jak v ní sterilizovat.
A stabilizátory nedávám, nekazí se to. A já zavařuji tak ať se to do roka sní, nedělám nové přesnídávky, když třeba ještě máme. Ať nedopadnu jak babička, která měla kompoty i 20 let staré snad
Malá v noci spala dost blbě, před třetí vzhůru, přes dvě hoďky jsem ji uspávala, aby mi pak usnula jen na 40 minut. Teď místo abych uklidila jsem si s ní dala necelou hoďku spánku chjo. A vzteká se mi u kojení, vždy potáhne chvíli, začne řvát a tak dokola.
Holky a co ty vaše porody? Pisněte jaké to bylo.