Re: Co rikate na prohlaseni penzionu ktere odmitlo pohostit prezidenta?
Celkem zábava na stránkách Modřínu...podpora zahřeje, opak je nerozhází.
Fandim Vam, pustili jste velky kseft kvuli stabilite sveho nazoru a nebojite se ukazat odpor
Vážení, je to od vás prima gesto, líbí se mi vaše vyjádření - že by vás to netěšilo. Fandím vám, já s názory pana prezidenta také nesouhlasím a vy jste to slušně a jasně vyjádřili. Máme demokracii, že? A protože se na podzim chystáme s kamarády do Krkonoš, rozhodně se u vás zastavíme. Nedejte se!
Vážení manželé Pallovi, opět jste nás s manželem po delší době potěšili Vaším zásadovým postojem a odvahou. Máte naše sympatie stále a doufám, že se k Vám ještě dostaneme. Landischovi - P.S. doufám, že Vám v jídelně ještě visí ten krásný obrázek našeho milovaného pana prezidenta Havla.
Dobrý den, před malou chvílí jsem se dočetla, že jste odmítli pohostit Zemana. Hned mám lepší náladu a rozhodla jsem se, že si uděláme výlet ve stejném termínu a pořádně se u Vás najíme a napijeme. PŘEJI VÁM STÁLOU A POČETNOU KLIENTELU. Vašeho postoje si velmi vážím.
Ejhle, podivujte se , že v téhle zemi může mít někdo rovný záda a zásadový postoj. Politickou reklamu bych odmítl i ve svém podniku ( ale akutního pacienta - pana prezidenta - bych určitě ošetřil......). A protože Modřín navštěvuji každou zimu (byť bydlím o kousek vedle) a pana majitele z pár rozhovorů znám, je mi jasné, proč reagoval, jak psáno v článku. A navíc - bylo dobře spustit tuhle debatu nad občanským postojem jednoho podnikatele, ono to pár lidem otevře oko. Radovan ... MVDr
Zdravíme všechny účastníky této diskuse,osobně znám majitele penzionu a hluboce si jich vážím nejen pro jejich politické přesvědčení ale i pro lidské vlastnosti.Moc bych si přál abychom byli Všichni stejně stateční jako oni.
Komentovat celou situaci je zbytečné, protože ten co nechce nepochopí......
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.