Zuuuzo, taky nás to teď čeká. Možná mladšího nechám doma a půjdeme starší vyprovodit společně. Nevim ještě. Ale každopádně přeji úspěšný start a ať kluk dostane hned na začátku dobrou nálepku To je trochu OT, ale když už jsem to nakousla, tak mě k tomu ještě něco napadlo. Moje velká školní láska to nevychytala a měl nálepku gaunera a průseráře, přitom v dospívání moc milej kluk a krásně se choval k holkám. Ve škole měl čtyřky, ale nějak se pak vypracoval, dodělal si maturu a šel dělat bachaře. Potkali jsme se na třídním srazu a konverzace vypadala asi takto: "Ahoj, jak se daří" "Dobře, co ty? Kde děláš?" "V blázinci. A ty?" "V kriminále".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.