| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní nemoci a potíže

23.8.2013 14:17:08 Pafča

Antikoncepce a brnění/mravenčení nohou

4měsíce mám novou HA - JEANINE. tři měsíce si prý tělo zvyká..tak jsem vyčkávala. zmizela sice nechuť na sex a migrény, což jsem měla před tím,ale zase se cítím tak nějak jakoby celkově odulá, mám neustála nafouklé břicho~o~ a něco jsem přibrala~a~. ale spíše mě zaráží, že poslední asi měsíc mě tak nějak brní nohy -hlavně lýtka a někdy i chodidla nebo mám takové jemné mravenčení,jindy zase jakoby píchání -. Teď se mi i dost motá hlava - což tedy přisuzuji třeba změnám počasí a tlaku-já mám navíc tlak nízký,takže to může být spíš asi tím.
tak si říkám,jestli to není fakt tou HA a neměla bych ji radši vysadit,mám strach z nějaké trombózy. je mi 35 a sestřenice zrovna minulý týden s trombózou skončila v nemocnici po HA - ovšem tu silně bolelo prý pod kolenem a měla nohu trochu oteklou-to tedy zjistila dr. přeměřením nohou.

tak sem jdu pro rady a zkušenosti,jestli jste toto náhodou některá z vás tady neměla také..
díky moc za info,pak pročtu!!
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Antikoncepce a brnění/mravenčení nohou Pafča 23.8.2013 14:17
*Re: antikoncepce a brnění , mravenčení... Monika 23.8.2013 14:26
*Re: antikoncepce a brnění , mravenčení... lina 23.8.2013 15:55
**Re: antikoncepce a brnění , mravenče... Pafča 23.8.2013 18:11
**Re: antikoncepce a brnění , mravenče... Eva + Klárka2/07 23.8.2013 18:18
*Re: antikoncepce a brnění , mravenčení... MrakovaK 24.8.2013 14:46

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.